Treća klenovnička biciklijada

Klenovnik 0 4754 Ocjena članka: Nema ocjene

Već tradicionalna 3. klenovnička biciklijada koju organizira Udruga mladih općine Klenovnik održana je u subotu 15. srpnja. Okupljanje biciklista započelo je u 16.45, a na klenovničku biciklijadu krenulo se oko 17 sati. Biciklijada je okupila dvadesetak biciklista različitih dobnih skupina.

Biciklistička staza duga 13 kilometara obuhvaćala je centar Klenovnika, Lipovnik, Ves, Brgleze, Lipicu i Cerje. Na cilju je sve bicikliste čekala okrjepa te druženje i razgovor o biciklističkim avanturama.

UMOK organizira kino na otvorenom

Ivan Kušen 0 3987 Ocjena članka: 5.0

Udruga mladih općine Klenovnik u petak, 7.7.2017. organizira, po prvi put, kino na otvorenom. Prikazivanje filma počinje u 21,00 h u dvorištu OŠ Klenovnik i besplatno je za sve posjetitelje. Organizatori pozivaju sve mještane Klenovnika da sa sobom ponesu dekicu za sjedenje i grickalice, a u slučaju lošeg vremena prikazivanje filma se odgađa za drugi datum.
 

Dobrotvorni sajam knjiga

Ivan Kušen 0 5705 Ocjena članka: 5.0

Udruga mladih općine Klenovnik ove nedjelje 26. ožujka 2017. organizira Sajam knjiga. Pozivamo sve mještane naše Općine kao i okolnih općina da se odazovu ovom događaju, posjete naš mali štand sa preko dvjestotinjak različitih naslova i izaberu nešto za sebe jer sav prikupljeni novac od donacija ide u humanitarne svrhe. Cilj nam je povodom Uskrsa pomoći socijalno ugroženim obiteljima naše Općine.

Klenovnička biciklijada u subotu 12. srpnja

Klenovnik 0 10148 Ocjena članka: Nema ocjene

Udruga mladih općine Klenovnik, povodom Svjetskog dana biciklista, organizira biciklijadu u subotu 12. srpnja s početkom u 18 sati. Okupljanje biciklista započet će od 17.30 na autobusnoj stanici u Klenovniku te krenuti rutom: rotor Horvatsko – Lipovnik – Ves – oko bolnice – Lipica – Cerje – centar Klenovnika. 

Uspješno završena humanitarna akcija „Božićna kutija”

Klenovnik 0 9894 Ocjena članka: Nema ocjene
Humanitarna akcija „Božićna kutija” koju je organizirala Udruga mladih Općine Klenovnik, uspješno je završena proteklog vikenda. Članovi Udruge mladih pripremili su 16 prehrambeno-higijenskih paketa koji će se do Božića podijeliti potrebitim mještanima općine Klenovnik.
12